A hátam mögött

Kiknek ajánlom ezt a könyvet?

Elsősorban azoknak, akiknek van már némi (vagy inkább sok) információjuk, tapasztalatuk a gerincferdüléssel, annak kezelésével kapcsolatban, akár érintettként, akár szakemberként. 
És értik: itt és most nem szakmai információhoz jutnak, hanem egy sokkal szubjektívebb képet, benyomást kapnak erről az ügyről. Mindezt abszolút személyes megközelítésbe csomagolva, egyéni érzéseken, tapasztalatokon átszűrve, valakitől, aki maga is érintett, és ennek az ügynek a segítője tizenöt éve. Emellett remélem, hogy minden olyan olvasónak – segítő foglalkozásúaknak, érdeklődőknek – is értéket, üzenetet közvetít a könyv, akik maguk nem érintettek a gerincferdülésben, de az itt írt tapasztalatok, élettörténetek, érzések bennük is nyitott szívre és visszhangra találnak. (Schuster Barbara)

“Jó stílus, tetszik az optika, bevonzanak a gondolataid, az életed. Hiteles. Magadat adod a mindennapokban, minél többet adsz, annál személyesebben, mélyebben. Ez az írás olyan személyes és mély lesz, amit nem tudnál mindenkinek megadni személyesen, vagy talán senkinek, de így mégis tudod adni mindenkinek.”

( Joó István Csaba )

“A valódisága miatt megkérdőjelezhetetlen, az életszerűsége magába szippant, és nincs választása az olvasónak, végigkellolvasni. Mestermű és egyben hétköznapi is. Gratulálok, annyira remekül harcolod ezt az ügyet, hogy „divatba fog jönni” a scoliosis. Igazi közösséget építesz, ha nem lennék scolis, szerintem vágynék rá, hogy legyen gerincferdülésem, és legálisan a csapatba tartozhassak. Köszönöm a hatalmas megtiszteltetést, hogy bepillantást engedtél önmagadba. Az írás százhúsz százalékig
átitatott szeretettel, csak őszintét, karaktereset, és végtelenül békéset, bölcset, szívhez szólót éreztem benne. Köszönöm, hogy megosztod magad velünk.”

( Veryzer Békefi Zsófia )

“Őszintén és hiánypótlóan kommunikál, tájékoztat a gerincferdülésről. Mivel mindezt irodalmi igényességgel teszi, mind íróként, mind emberként fontos üzenetet közvetít.

( Ling-Balogh Erna, Kalliopé kiadó )

ÁRA: 2900 Ft

ÉRTÉKESÍTÉSI MÓDOK:
– Személyesen megvásárolható: SALUS Orthopedtechnika Kft. 1117 Budapest, Dombóvári út 1.
– Megrendelhető az alábbi űrlap kitöltésével. Postai költséget nem számítunk fel. A szállítás GLS futárral történik.
– Megvásárolható a és a üzletekben is.